õ://quantumfield.jos.com/[subject]

õ://quantumfield.jos.com/[subject]

De verhalen over ‘universele wijsheid die voor iedereen toegankelijk is’, kun je in vrijwel alle zgn. wijsheid tradities beluisteren. Allemaal met een hoog filosofisch gehalte. Veel theorie, weinig concreets. Totdat Planck, Einstein en Bohr (om maar eens een paar namen te noemen) met hun wetenschappelijk werk kwamen onder de noemer Quantum Theory: materie is energie! Veel experimenten, veel ingewikkelde formules, boeken vol over wat het ons gaat brengen. Voorlopig was ik nog steeds aan het klooien met ‘platte mail’, harde schijven, memory sticks, dropbox, We Transfer, en zo meer, om mijn kennis met anderen te kunnen delen. Rupert Sheldrake is al weer een stap verder met zijn (helaas nog steeds) theorie over ‘morfogenetische resonantie’ in kwantumvelden. Sheldrake heeft ontdekt dat ook kennis gewoon energie is.
Ik was al dat gedoe en getreuzel zo beu dat ik er zelf even voor ben gaan zitten. We hebben www, en @ en ook al # en daar heb ik õ aan toegevoegd. Dat staat voor ‘energie’. Mijn kennis heb ik gedropt in een kwantumveldje [jos] en via deze õ-hyperlink kun je daar zo inpluggen. Klaar is kees! Wie volgt?

One comment

  1. Harry Rikken · July 30, 2013

    Ow en wat dacht je van 3-I: Informatie-Intelligentie-Intentie? Abstracter kan niet volgens een hedendaagse filosoof. Kan ik je nog veel meer over vertellen, maar paradoxaal genoeg ook weer niet. Maar dát is nou net het punt. Zodra je gaat vertellen of schrijven, verdwijnt het echte inzicht. Iets om onder de douche veel over na te denken…

Comments are closed.